Fauna Fly Fishing Bled    
C. Svobode 12    
4260 Bled - Slovenija    
Tel/fax: +386 45 742 631    
Mobile: ++386 41 633 147    
E-mail: fauna@faunabled.com    
 

 
 

Nedvomno je internet postal močan vir informacij, vendar menimo, da je osebni kontakt še vedno najkvalitetnejša oblika komunikacije. Ta stran vam ponuja nekaj dobrih razlogov za vaš obisk prodajalne Fauna na Bledu!

 

 


ZAKAJ OBISKATI TRGOVINO FAUNA BLED?

 

O LOKACIJI PRODAJALNE FAUNA

Glede na to, da je prodajalna Fauna Bled manjšega - butičnega formata, vam bo nekaj namigov o njeni lokaciji zagotovo koristilo: najlažje nas boste našli, če poiščete hotel Toplice. Fauna Bled se nahaja v njegovem sklopu, v poslopju restavracije Panorama, nasproti državne založbe DZS.

 

PRODAJA RIBOLOVNIH DOVOLILNIC

Nakup prave ribolovne dovolilnice ter izbira najboljšega revirja je lahko ključnega pomena za vaš nepozaben muharski dan! Glede na to, da je ribolovni režim na številnih revirjih dokaj zapleten ter odvisen tudi od vremenskih razmer, vam bo naša pomoč pri odločitvi zagotovo koristila! Med glavno muharsko sezono smo za vas odprti prav vsak dan, od 8:00 ure zjutraj, tudi ob nedeljah in praznikih! Naslednje bljižnice vam bodo v pomoč pri izbiri pravega muharskega revirja: Grafični prikaz blejsko-bohinjskega okoliša z Radovno, seznam vseh ribolovnih dovolilnic, ki jih je moč kupiti v naši prodajalni Fauna Bled.

 

NAJVEČJA IZBIRA UMETNIH MUH V SLOVENIJI!

Leta trdega dela v razvoju ter dolge ure testiranj na rekah, so edino zagotovilo za vrhunsko ponudbo lovnih umetnih muh. Ponudba Faune Bled je zagotovo največja v državi, na kar smo po vsem vloženem trudu upravičeno ponosni. Zbirko sestavlja prib. 20-30,000 izbranih umetnih muh, vezanih iz kvalitenih vezalnih materialov ter v glavnem na trneke Tiemco. Zbirko neprestano dopolnjujemo ter prilagajamo, tako da ob vsakem obisku lahko vidite kakšen nov, še lovnejši model suhe muhe, nimfe ali potezanke.

 

NAJEM MUHARSKE OPREME

V primeru, da se z muharjenjem šele spogledujete ter o nakupu opreme še niste popolnoma prepričani, si jo lahko sposodite pri nas! Seveda priporočamo tudi vodiča, vendar ta za najem opreme ni obvezen.

 

NAJEM RIBIŠKEGA ČOLNA NA BLEJSKEM JEZERU

Ob vsem tem govorjenju o muharjenju, ne smemo pozabiti tudi na Blejsko jezero, ki ponuja odlične možnosti za lov krapa ali ščuke, trofejnega smuča ali soma! Za lažji ter vznemirljivejši ribolov lahko pri nas najamete tudi ribiški čoln. Čoln sprejme do 5 oseb ter je na vašo željo lahko opremljen tudi z elektro motorjem. Za dodatne informacije in cenik nas kontaktirajte na naš elektronski naslov.